Показаны результаты 1 - 3 из 3
Год выпуска | Название | Автор(ы) | Тип | Просмотров | Загружено |
---|---|---|---|---|---|
2019 | Маркетингова діяльність закладу громадського харчування на прикладі гриль-пабу "Альбіон" | Лісогуб, А.С. | Bachelous Paper | 7 | 2 |
2017 | Организация питания учащихся заведений трудовых резервов во время восстановления экономики Украины (1943–1950 гг.) | Korol, Serhii Mykolaiovych; Korol, Vitalii Mykolaiovych | Article | 2645249 | 2835420 |
2022 | Організаційно-економічні аспекти управління якістю послуг на підприємстві (на прикладі ресторану «La Spezia») | Анцибор, Т.І. | Bachelous Paper | 1425489907 | -176878143 |